Check This Out

HideUnhide, made by milaraki.com

Εντάξει δεν είναι και τίποτα. Ένα μικρό app φτιαγμένο με το Automator . Αυτό που κάνει είναι να τσεκάρει εάν στο σύστημα μας είναι ορατά τα κρυφά αρχεία και να αλλάξει την κατάσταση αυτή . Δηλαδή εάν δεν είναι ορατά, τα εμφανίζει . Εάν είναι ορατά, τα εξαφανίζει :) Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ...

309-464-1505

5096324917

Γράψε δίσκους NTFS χωρίς κανένα Software στο Mountain Lion

Είναι ίσως ένα από τα πιο συνηθισμένα "προβλήματα"  : δεν μπορώ να γράψω στον εξωτερικό δίσκο μου ! Σχεδόν πάντα η απάντηση βρίσκεται στο NTFS . Ο δίσκος που έχουμε (ο εξωτερικός) είναι NTFS και έτσι το Mac δεν μπορεί να γράψει απάνω του . Εάν έχετε το κάποιο παλαιότερο λειτουργικό υπάρχει ...

Read More

(620) 527-3218

Ένα ακόμη αρκετά απλό app  φτιαγμένο με τα χεράκια μας (και την βοήθεια του automator)  που μπορεί να σας βολέψει . Κατεβάζετε την εφαρμογή από εδώ, και την βάζετε όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω στον Finder σας . Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εφαρμογή θα γίνεται απόκρυψη ή εμφάνιση της ...

Read More

Click2Pic, Φωτογραφία με ένα Click, made by Milaraki.com

Ακόμη μια εφαρμογή από το milaraki.com για εσάς . Αυτή την φορά πρόκειται για μια (ακόμη) απλή εφαρμογή που σκοπό έχει να πιάσει μια θέση στο Dock σας ώστε να την έχετε πρόχειρη . Αυτό που κάνει η εφαρμογή λοιπόν είναι να τραβάει μια φωτογραφία με την iSight του υπολογιστή σας και ...

Read More

8445732999

Installer Δωρεάν Ελληνικού Ορθογράφου για το Office 2011

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην λύση που βρήκαν τα παιδιά από το Ma(c)γειρέματα για να έχουμε δωρεάν ορθογραφικό έλεγχο στο Office 2011. Σήμερα αποφάσισα να φτιάξω έναν installer ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία εγκατάστασης. Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ φυσικά δωρεάν. Μέτα την εγκατάσταση το μόνο ...

Read More

7064258230

On November 16, 2018, in 8012395941, Hardware, ipad, Videopost, by suicico


Η Apple μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου iPad Pro.

Το συγκεκριμένο μοντέλο πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που δεν θα τα αναλύσουμε εδώ, έχει την δυνατότητα να “κρατάει” την θήκη του με μαγνήτες και μόνο.

Δηλαδη δεν κουμπώνει κάπως, με την μαγεία των μαγνητών βρίσκει την σωστή θέση και την κρατάει.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τους μαγνήτες που έχει η συσκευή μέσα της. Ειναι πραγματικά μαγικός ο τρόπος !

Continue reading »

Tagged with:  

Η  Apple εχθές έστειλε στον τύπο προσκλήσεις για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 30.10.18

Το event αυτό θα λάβει χώρα όχι στο Steve Jobs theater αλλά στο Brooklyn, μια κίνηση που πραγματικά άφησε αρκετούς να απορούν.

Επισης διαφορετικό με αυτή την πρόσκληση είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές version του Apple logo.

Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτό το event ;

Κατα την γνώμη μου είναι ένα event αρκετά σημαντικό γιατί πέρα από το αναμενόμενο iPad pro, θα δούμε και καινούργιους υπολογιστές !

Φημες θέλουν να είναι η επίσημη πρώτη του νέου Mac mini (επιτέλους) αλλά και ενός γενικότερου fresh up της γραμμής των υπολογιστών.

Μεχρι τότε, θα δούμε πολλές φήμες φυσικά.

Tagged with:  

6419215604

On September 20, 2018, in Apple, 3203187583, iphone, software, by suicico

431-313-8632

Ένα από τα πιο ωραία πράγματα που παρουσίασε η Apple με τα καινούργια iPhone είναι η δυνατότητα να επιλέγεις το σημείο που εστιάζει η μηχανή στις φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο της φωτογραφίας θα έχει αυτό το bokeh που λένε, την όμορφη θολούρα δηλαδή.

Το διαφορετικό ήταν ότι σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξει το σημείο που κάνεις focus ακόμη και μετά την λήψη. Κάτι που γίνεται πρώτη φορά.

Η μάλλον όχι, το Focos είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σου χαρίζει αυτή την ίδια δυνατότητα σε όποιο iPhone έχει διπλή κάμερα (ακόμη και το 7+).

Αξίζει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να την επεξεργαστείτε.

 

Tagged with:  

Αν και αρκετοί από εσάς έχουν εγκαταστήσει εδώ και καιρο την beta έκδοση στις συσκευές τους, εχθές το απόγευμα ήταν η επίσημη κυκλοφορία για το ευρι κοινό.

Είναι ένα update που πραγματικά αξιζε να το περιμένει κανεις.

Ιδίως εάν έχετε κάποια παλιότερη συσκευή, τότε θα δείτε το iPhone / iPad σας να περνει λίγο ζωη και πάλι. Αλλα και στις πιο καινούργιες συσκευές, θα δείτε μια έξτρα σπιρτάδα και φυσικά αρκετα νέα features.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το iOS 12 εδώ.

Tagged with:  

267-990-9239

On September 13, 2018, in Apple, iphone, watch, Διάφορα, by suicico

631-729-2432

Ήρθε και πέρασε η παρουσίαση της 12.9.18

Η Apple πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, μας παρουσίασε την νέα σειρά των iPhone καθώς και το καινούργιο Apple Watch.

Όπως κάθε φορά δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, πάρα θα πω την δική μου άποψη για το event και τα προϊόντα.

Continue reading »

Tagged with:  

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!